• Schrijf je nu in voor het Roland Koster Toernooi op 25 juni 2022

22 mei 2022
  • Op zaterdag 25 juni aanstaande vindt weer het jaarlijkse Roland Koster Toernooi plaats, vernoemd naar onze helaas te jong overleden oud-voorzitter. Het toernooi is bestemd voor alle senioren (heren, dames, veteranen, veterinnen) en JO19-spelers van SV Brandevoort. Vanaf 15.30 uur is het inloop, waarna om 16.00 uur het toernooi begint. We sluiten dit gezellige toernooi af met een feestavond onder leiding van DJ Nick en een zanger.

Iedereen kan zich individueel inschrijven voor het toernooi. Op de dag zelf krijg je te horen in welk team (5/6 personen) je speelt, waarbij de teams gemixt zijn met spelers uit O19, senioren mannen en vrouwen, veteranen en veterinnen. De wedstrijden vinden plaats op kleine veldjes, die uitgezet zijn op het hoofdveld. Tussen de wedstrijden door kun je ook nog meedoen aan kratje van het latje.

Na het toernooi staat er een frietkar op het Sportpark, waar je voor 5 euro onbeperkt kunt eten. Geef bij de inschrijving aan of je daarvan gebruik wilt maken. En mocht je niet meespelen, dan ben je ook van harte welkom op de feestavond.

Wil je meedoen? Schrijf je dan nu in:

inschrijven roland koster toernooi