• Schrijf je nu in voor het Tentenkamp JO9 t/m JO11

  5 feb 2023
 • Yes! We hebben weer een SVB tentenkamp zaterdag 3 en zondag 4 juni aanstaande. Alle spelers van de JO9/10/11 mogen deelnemen. Uiteraard zijn begeleiders/vrijwilligers ook gewenst! Deze kunnen zich ook via het formulier hieronder opgeven op het moment dat ze hun eigen kind opgeven.

  We zetten een grote tent op ons terrein waar iedereen slaapt. Eigen slaapspullen meenemen dus :-). Op zaterdag wordt iedereen om 10.00 uur ontvangen. En op zondag wordt iedereen weer om 10.00 uur opgehaald. In de tussentijd hebben we een programma met sport, spel, voetbal, entertainment en hebben we uiteraard de lunch, avondeten en het ontbijt.

  Om alles goed te plannen en te organiseren willen we uiterlijk vrijdag 10 maart aanstaande weten wie de deelnemers zijn (als speler of als begeleider).

  Het inschrijfgeld is 10 euro per persoon (zowel voor spelers als begeleiders). De overige kosten legt de club bij of dekken we door sponsors. Na inschrijving verzoeken we je om 10 (resp. 20) euro over te maken op rekeningnummer  

  NL63 RABO 0143 8518 61 t.n.v. SV Brandevoort
  onder vermelding van: TENTENKAMP: 'voor en achternaam'

  Zonder betaling is helaas geen deelname mogelijk.

  Na 10 maart krijgt iedereen een bericht van definitieve inschrijving en zal er periodiek gemaild worden met meer gedetailleerde informatie. Ook wordt zal er een bijeenkomst (briefing) gepland voor alle begeleiders, om samen het definitieve programma met ieders rol door te nemen.

  We kijken uit naar een fantastische activiteit!

  inschrijven tentenkamp

rfwbs-slide