• De Seniorencommissie is blij te kunnen melden dat Jan Loots per omgaande de commissie komt versterken. Jan heeft een rijk verleden bij SV Brandevoort. Eerder was hij lid van de TC Jeugd en was hij jeugdtrainer. De laatste jaren was hij trainer van het tweede seniorenelftal. Jan voegt zich bij Henk Hoebe en Bart Verstijnen die exact een jaar geleden op verzoek van het bestuur de Seniorencommissie opstartten.

Met de komst van Jan komt er meer expertise en mankracht om de uitdagingen van de komende tijd aan te gaan. Afgelopen jaar is er achter de schermen hard gewerkt om de seniorenafdeling gestructureerder, leuker en duurzamer in te richten. De verbinding tussen de jeugdafdeling en de seniorenafdeling en daarmee de verbinding tussen de TC Jeugd en Seniorencommissie is iets waar het komende seizoen de pijlen op gericht zijn. Niet in de laatste plaats vanwege het mooie aantal teams dat in de hogere leeftijdscategorieën van de jeugdafdeling actief is. Beleid ontwikkelen met als doel deze jeugd ‘soepel’ te laten doorstromen naar onze selectie en andere seniorenteams en daarbij zoveel mogelijk spelers te behouden voor de club, is een uitdaging die aangegaan wordt in samenspraak met de TC Jeugd.

We wensen Jan veel succes toe!