• SV Brandevoort heeft de staf voor de selectie voor het seizoen 2020-2021 rond en zal op korte termijn al starten met de voorbereidingen op het nieuwe seizoen. Bijzonder is dat hoofdtrainer Patrick van Hout begint aan zijn zesde seizoen! Het typeert de groei en ontwikkeling die het vaandelteam de laatste jaren doormaakt. Patrick wordt net als afgelopen seizoen(en) geassisteerd door assistent-trainer Jan Stokmans, teammanager Hans Stienen en assistent-scheidsrechter William Kuypers. 

    Voor het tweede team is ‘oud bekende’ Max Bereklauw aangesteld. Deze ervaren trainer en oud-prof van onder meer Fortuna Sittard en Helmond Sport, bekleedde eerder al diverse trainersposten, zo ook bij SV Brandevoort. Bereklauw wordt komend seizoen geassisteerd door Liridon Krasniqi, die eerder al jeugdtrainer was bij SV Brandevoort en de laatste jaren actief was als trainer bij VV Mifano. Teammanager is Johan Ceelen.

    Peter Smulders, ex (prof)keeper van onder meer Eindhoven, UNA en Panningen is voor komend seizoen keeperstrainer van de senioren. De medische staf zal bestaan uit de ervaren verzorger Jan Verweij en fysiotherapeut Raymond de Jong. De Jong, eigenaar van de gelijknamige praktijk met een locatie op het sportpark, was jarenlang actief bij Willem II en is inmiddels een begrip in de wijk.

rfwbs-slide