• Met het oog op de dinsdag 31 maart 2020 door het kabinet aangekondigde maatregelen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, heeft de KNVB na beraad besloten dat de competities van het amateurvoetbal dit seizoen niet meer worden hervatDat geldt voor de mannen, vrouwen en jeugd, in de zaal en op het veld, op alle amateurniveaus en in heel Nederland. Door de nieuwe overheidsmaatregelen is het namelijk niet toegestaan om tot en met 28 april te voetballen.

    Kijk ook op de site van de KNVB voor meer informatie.


    Tot nader order betekent dit ook dat er zeker t/m 28 april niet getraind wordt en de sportaccomodaties gesloten zijn. 

    Stichting Sportpark Brandevoort doet een dringend beroep op ons om niet te gaan voetballen of andere sporten te beoefenen op het sportpark in ieder geval t/m 28 april. Een gesloten poort betekent dat het sportpark gesloten is en dat het terrein niet betreden mag worden.

    SV Brandevoort volgt voor de ontwikkelingen rondom het Coronavirus de richtlijnen en aanwijzingen vanuit RIVM, overheid, lokale GGD, Gemeente Helmond en KNVB. Mochten de aanwijzingen wijzigen, dan nemen we op tijd passende maatregelen. Graag verwijzen we naar de website van het RIVM voor meer informatie over het virus.

    website RIVM

rfwbs-slide