• SV Brandevoort tekent contract met Robey Sportswear

Voorafgaand aan de competitiewedstrijd tussen Sparta en Jong Ajax op vrijdag 26 april 2019 tekenden Peter de Jong, Bart van Lieshout en Harry Elzendoorn namens SV Brandevoort een contract met Robey Sportswear en 100% Football met betrekking tot sponsoring en levering van wedstrijd- en trainingskleding voor SVB. Namens Robey tekende de heer F. van der Vlies en namens 100% Football tekende de heer W. Van den Belt. Het gaat om een contract over in principe een periode van zes jaar.

Voor SV Brandevoort is deze stap van grote betekenis in de verdere ontwikkeling in de toekomst. Kwaliteit en uitstraling, uniformiteit en gemak zijn vier belangrijke ingrediƫnten, die naast een zakelijk gezien aantrekkelijke deal het bestuur tot tevredenheid stemt.

De komende periode wordt in samenwerking met Robey vooral door Peter Smulders hard gewerkt aan het ontwerp van een prachtig uniek tenue, speciaal voor SV Brandevoort.
    Het aandeel van 100% Football in deze samenwerking heeft betrekking op het bestellen en de distributie van de kleding.

De kleding/sponsorcommissie die de afgelopen maanden veel werk heeft verzet, werkt samen met het bestuur het contract verder uit. We houden jullie op de hoogte over de ontwikkeling van het nieuwe kledingbeleid, terwijl ook met de hoofdsponsors overleg wordt gevoerd over verdere en nauwere samenwerking.

Het bestuur van SVB denkt met deze twee nieuwe partners de juiste keuze gemaakt te hebben voor de komende jaren. Trots en met vertrouwen presenteren we op korte termijn nadere, concrete informatie.