• Als SV Brandevoort vinden we het belangrijk dat op zaterdagen veel jeugdwedstrijden begeleid worden door ons en de KNVB opgeleide jeugdscheidsrechters.
    Vanuit de KNVB zijn er diverse cursussen te volgen. De eerstvolgende cursus is de pupillencursus. Deze bestaat uit twee theorieavonden van twee uur per meeting. De data voor deze cursus moeten nog wel bepaald worden. Bij de pupillen gaat het om voetballertjes die spelen op halve speelvelden, 7 tegen 7 of 8 tegen 8.

Mocht je zin hebben om, naast je eigen wedstrijden op de zaterdagochtenden, een wedstrijd te leiden, dan zijn we op zoek naar jou!
    Meld je aan via scheidsrechters@svbrandevoort.nl om je deelname kenbaar te maken. Als de aanmeldingen binnen zijn, nemen we contact met je op over hoe en wanneer gestart wordt.