• Yes! We hebben weer een SVB tentenkamp. Na een zeer succesvolle editie van afgelopen seizoen. Kijk maar eens naar deze sfeerimpressie.

  Dit seizoen is het tentenkamp op zaterdag 1, 12.00 uur en zondag 2 juni, 12.00 uur. Alle spelers van de O9/10/11 mogen deelnemen. Uiteraard zijn begeleiders/vrijwilligers ook gewenst! Deze kunnen zich ook via de link hieronder opgeven op het moment dat ze hun eigen kind opgeven.

  We zetten een grote tent op ons sportpark waar iedereen slaapt. Eigen slaapspullen meenemen dus :-). Kinderen die niet durven komen slapen, zijn uiteraard wel gewoon welkom (graag even aangeven bij de opmerkingen).

  Op zaterdag wordt iedereen om 12.00 uur ontvangen. En op zondag wordt iedereen weer om 12.00 uur opgehaald. In de tussentijd hebben we een programma met sport, spel, voetbal, entertainment en hebben we uiteraard de lunch, avondeten en het ontbijt.

  Om alles goed te plannen en te organiseren willen we uiterlijk vrijdag 5 april weten wie de deelnemers zijn (als speler of als begeleider).

  Het inschrijfgeld is 20 euro per speler. Begeleiders kunnen gratis deelnemen. De overige kosten legt de club bij of dekken we door sponsoring. 

  aanmelden tentenkamp

rfwbs-slide