• Een betere start kun je je niet wensen. Heerlijk weer, blije en supergemotiveerde kinderen en Remon van Neerven die drie uur lang de spelers weet te enthousiasmeren met verschillende oefeningen. Van loopladder tot kleine partijvormen, van 1 tegen 1 duels tot het dribbelen in de kleine ruimte.

    De SVB Voetbalschool kan op dit moment per leeftijdsgroep maximaal twaalf spelers plaatsen. Deze aantallen zijn nu al bereikt. Dit betekent dat we een tijdelijke stop moeten zetten op nieuwe aanmeldingen. Spelers die zich aanmelden komen daarom op een wachtlijst te staan. Een van de pijlers van onze voetbalschool is namelijk het leveren van kwaliteit en bij te grote groepen kun je als trainer niet meer de juiste aandacht geven aan alle spelers. De komende periode gaan we de groepen dan ook niet groter maken. We hebben ervoor gekozen om stap voor stap te leren en rond de winterstop hebben we een evaluatiemoment gepland staan.

    Wel zijn we op zoek naar interne trainers die ons op vrijdag van 16.00 uur tot 19.00 uur willen ondersteunen. Lijkt het je iets of ken je iemand die geschikt zou zijn, meld je dan aan bij Remon van Neerven (Trainer SVB Voetbalschool - 06-11436679) of Dennis Bomer (HJO - 06-15048055).

rfwbs-slide