• SVB'er Maarten Saris luidt jaar uit in Cacaofabriek

Met enige regelmaat hebben we hem al zijn opwachting zien maken tijdens diverse festiviteiten van onze club. Nog niet zo heel lang geleden heeft hij zelfs Carré een keer helemaal gevuld. Nu staat SVB'er Maarten Saris, samen met Joop Vos, aan de vooravond van zijn eigen oudejaarsshow in de Cacaofabriek in Helmond op 29 en 30 december.

Met hun dinnershow zonder eten, maar met scherpe observaties, lieve liedjes, dans van zilver-ster-niveau, cabaret, tonpraten van de koude grond luiden zij het jaar uit. Eigentijdse onderwerpen en problematieken worden afgewisseld met nostalgie en verlangens. Helmond en de wereld staan centraal: wat hield ons bezig afgelopen jaar en wat houdt ons nog steeds bezig?

Wil je gaan kijken? Check de site van de Cacaofabriek voor kaarten op 29 december of 30 december.