• Terugblik Algemene Ledenvergadering 12 december

Afgelopen woensdag 12 december vond de Algemene Ledenvergadering plaats, met ongeveer 35 personen aanwezig. Tijdens de vergadering is ingestemd met het nieuwe organisatiemodel. Bovendien blijft Kees Kieft nog drie jaar aan als Secretaris en is Jacqueline le Doux officieel tot het hoofdbestuur toegetreden en verantwoordelijk voor de Communicatie binnen onze club.

De presentatie van de vergadering kun je hier terugvinden. Daarnaast vonden er wat huishoudelijke mededelingen plaats:

• Op 16 december om 14.00 uur is de laatste thuiswedstrijd van SVB1 voor de winterstop tegen Mifano 1 (met KidsClub)
    • Op 5 januari is de Nieuwjaarsborrel tussen 16.00 - 18.00 uur in de kantine
    • Vanaf 1 januari zijn er doordeweeks geen contante betalingen meer mogelijk in het Sporthuis

Tenslotte sloot het bestuur af door iedereen fijne feestdagen en een sportief 2019 toe te wensen.