• Protocol, trainingsschema en routing i.v.m. Coronacrisis

  29 apr 2020
 • We mogen weer het voetbalveld op! De regering heeft aangegeven dat kinderen t/m 12 jaar (t/m O12) en jeugd 13 t/m 18 jaar (O13 t/m 019), vanaf 29 april en onder begeleiding weer samen mogen trainen in de buitenlucht. Omdat er een en ander geregeld moest worden, starten de trainingen van SV Brandevoort op donderdag 30 april. Hiervoor heeft SV Brandevoort, in overleg met de Gemeente Helmond, een protocol, trainingsschema en een routingplan gemaakt, zodat je weet hoe het binnen de club geregeld is en aan welke regels je je moet houden.

  Aan iedereen (voetballers, ouders, trainers) is er het dringende verzoek om je aan deze afspraken te houden. Alleen op deze manier kunnen we de trainingen weer laten beginnen. Bij (herhaaldelijk) overtreden van de regels kan de Gemeente Helmond maatregelen nemen, zoals bijvoorbeeld het uitsluiten van deelname van (groepen) personen, of zelfs het opnieuw sluiten van het sportpark. Het is dus erg belangrijk dat iedereen zich aan de regels houdt.

  Lees daarom alles goed door en bekijk alles zorgvuldig, zodat je goed voorbereid naar de training komt. Aan ouders van jongere kinderen het verzoek om van te voren het protocol en het routingplan met hen door te nemen.

  Hieronder vind je links naar het protocol, het trainingsschema en de routing op het sportpark. Daarnaast is er voor de trainers een link naar trainingsmogelijkheden voor de teams van O13 t/m O19.

  Op voorhand in ieder geval hartelijk dank voor jullie begrip en medewerking. Hopelijk kunnen we het seizoen op deze manier nog een mooi einde geven.

rfwbs-slide