• Toernooien

  Van harte welkom op de toernooipagina van SV Brandevoort! Hieronder zie je een overzicht van toernooien die georganiseerd en gehouden worden op Sportpark Brandevoort. Bedoeld voor eigen leden, maar ook toernooien waar teams van andere clubs aan deel kunnen nemen. Dit kan via de aanmeldknop of op uitnodiging gebeuren. Hou deze pagina in de gaten voor de meest up-to-date informatie. Neem bij vragen of voor meer informatie contact op met de Toernooicommissie.

 • Roland Koster Familie Toernooi - 11 juni 2023

  Op zondag 11 juni gaan de families van SV Brandevoort de sportieve strijd met elkaar in een groots 4x4 toernooi. Het hoofdveld richten we in met vele kleine veldjes en kleine goaltjes. Daarop spelen de familieteams tegen elkaar (zonder keeper). Wie kroont zicht tot beste EN sportiefste familie van SV Brandevoort? Sportiviteit staat voorop en meedoen is belangrijker dan winnen.

  Uiteraard kleden we de dag aan met muziek, eten en drinken, en een springkussen voor de kleintjes. Daarnaast komt PSV op bezoek met de spelersbus, PSV AR Booth, PSV eSports, meerdere leuke spellen, waaronder een pannakooi en uiteraard is ook Phoxy aanwezig. Iedere familie wordt daarnaast gefotografeerd voor het eigen familiealbum.

  De dag begint om 13.00 uur en de finalewedstrijden eindigen omstreeks etenstijd. Zoals gezegd: iedereen kan blijven eten bij SV Brandevoort (er zal catering aanwezig zijn). Na de wedstrijden gaat de DJ nog even door met muziek draaien, zodat we de dag leuk kunnen afsluiten.

  meer informatie

rfwbs-slide