• Toernooien

Van harte welkom op de toernooipagina van SV Brandevoort! Hieronder zie je een overzicht van toernooien die georganiseerd en gehouden worden op Sportpark Brandevoort. Bedoeld voor eigen leden, maar ook toernooien waar teams van andere clubs aan deel kunnen nemen. Dit kan via de aanmeldknop of op uitnodiging gebeuren. Hou deze pagina in de gaten voor de meest up-to-date informatie. Neem bij vragen of voor meer informatie contact op met de Toernooicommissie.

• Dit toernooi is bedoeld om onze niet-selectieteams de mogelijkheid te bieden om deel te nemen aan een extra sportieve dag op Sportpark Brandevoort. Op het toernooi spelen teams die 3e klasse of lager spelen. Voor de JO10 geldt dat alle teams 2e klasse of lager mogen spelen. Naast het toernooi zijn er voor niet-spelende teams verschillende voetbalspellen geregeld. Andere clubs zijn van harte welkom om deel te nemen aan dit toernooi.

aanmelden

• Helaas heeft het Rabobank Top-toernooi voor de tweede keer achter elkaar geen doorgang kunnen vinden vanwege corona. Gelukkig zijn de vooruitzichten voor komende zomer beter en kunnen we voor onze selectieteams een mooie voetbaldag organiseren. Voor selectieteams geldt dat alle teams 2e klasse of hoger spelen, met uitzondering van JO10 die 1e klasse of hoger moeten spelen om deel te kunnen nemen. Naast het toernooi zijn er voor niet-spelende teams verschillende voetbalspellen geregeld. Andere clubs zijn van harte welkom om deel te nemen aan dit toernooi.

aanmelden

• Onze jeugd is de toekomst en als club gaan we de komende jaren een mooie tijd tegemoet! Bij SV Brandevoort begint het al bij de Draakjes. De initiatiefnemer hierachter is niemand minder dan Mario Captein en hij organiseert sinds enkele jaren een indoor Draakjes toernooi tijdens de winterstop en een toernooi met voetbalspellen in de zomer. Zo kunnen onze leden al vanaf hun allereerste speelminuten deelnemen aan deze leuke extra voetbaldagen! Dit toernooi is uitsluitend voor leden.

Interesse om jouw dochter of zoon aan te melden voor de Draakjes? Meld je kind dan aan als lid van SV Brandevoort.

aanmelden SV Brandevoort

• Voor alle leden van het eerste uur is dit een bijzonder toernooi ter nagedachtenis van de oud-voorzitter en oprichter van SV Brandevoort. Dit toernooi is ook de officiĆ«le seizoensafsluiter binnen onze prachtige club. Het toernooi is bestemd voor alle senioren (heren, dames, veteranen en veterinnen) en JO19-spelers, en begint om 16.00 uur. Aansluitend staat er een frietkar op het terrein en is er een feestavond voor alle GROEN-WITTEN!

inschrijven roland koster toernooi