• In het weekend van 11 en 12 januari was het sportpark van SV Brandevoort toneel voor twee TOP Jeugdtoernooien voor JO15 en JO13. We hadden geluk met het weer, want op een enkele bui na was het beide dagen droog én boven het vriespunt!

    Twee spannende toernooidagen met fanatieke en enthousiaste topteams uit het hele land leverde op zaterdag bij de JO15-1 als finale op: UNA uit Zeelst tegen JVOZ uit Vlissingen. Net als op het JO14 TOP toernooi afgelopen juni, won ook dit maal JVOZ het toernooi. JVOZ is een jeugdopleiding waar de grootste talenten uit de provincie Zeeland samen spelen en dat konden we goed zien!

    Op zondag speelden de JO13-1 teams. De troostfinale werd beslist na het nemen van penalty’s. JVOZ won daar het brons ten koste van FC Den Bosch. De finalewedstrijd ging tussen FC Eindhoven en SC Buitenveldert uit Amsterdam. Na een spannende finale won FC Eindhoven uiteindelijk met 1-0.

    Speciale vermelding nog voor onze 'eigen' Stijn van Hoeck uit de JO13-1 van SV Brandevoort. Hij werd topscorer van het toernooi met vier doelpunten!

    Al met al een sportief hoogwaardig en erg gezellig toernooiweekend!

rfwbs-slide