• Wat een geweldig gezicht: al onze leden die in het nieuw zijn gestoken! Hulde ook voor de kledingcommissie die de uitgifte in goede banen heeft geleid. We hebben enorm veel positieve reacties gekregen, maar er zijn ook wat onduidelijkheden. Bijvoorbeeld over de sokken en het gebruik van de tas.

Sokken worden eenmalig door de club verstrekt. Deze maken geen deel uit van het tenue, zoals je in het kledingprotocol kunt lezen. Er is onduidelijkheid ontstaan of de sokken ook weer terug in de tas moeten. De sokken zijn echter eigen verantwoordelijkheid en zijn geen onderdeel van de clubtas.

Het tenue (shirt en broekje) is eigendom van de club. Voor behoud van kleur, kwaliteit en om te voorkomen dat spelers bij invalbeurten zonder tenue spelen, adviseert de club sterk om alle tenues na de wedstrijd in de clubtas te doen en mee te laten nemen door 1 ouder. Uitgezonderd zijn gemengde teams, waar het voor onze meiden niet altijd mogelijk is om zich om te kleden. Zij kunnen het tenue mee naar huis nemen.