• De Technische Commissie heeft de voorlopige teamindelingen 013 t/m 019, MO13, MO17 en MO19 voor het seizoen 2020-2021 klaar. Deze indeling hebben zij zorgvuldig, in overleg met alle trainers van de diverse teams op basis van hun input en ervaringen het afgelopen seizoen, samengesteld. De TC gaat er dan ook vanuit dat iedereen met deze indeling komend seizoen weer met volle inzet en vooral met veel plezier weer aan de slag kan.

    Voor het geval dat er naar aanleiding van deze indeling toch nog vragen en/of opmerkingen zijn, organiseert de TC een inloopuurtje op het terras achter het clubhuis op dinsdag 23 juni van 19.00-20.00 uur. Iedereen is hierbij natuurlijk van harte welkom. Hier zullen de co√∂rdinatoren van de leeftijden O13 t/m O19 en de MO-teams aanwezig zijn. Helaas is het niet mogelijk om vooruitlopend op het vragenuurtje vragen te stellen of te reageren via mail/telefoon/whatsapp.

    Vanaf maandag 15 juni gaan de teams trainen in hun nieuwe samenstelling. Voor alle teams geldt dat er tot en met 19 juli kan worden doorgetraind. 

rfwbs-slide