• Voorlopige indeling O7 t/m O12 voor seizoen 21/22 bekend

5 jun 2021
  • De Technische Commissie heeft de voorlopige teamindelingen O7 t/m O12 voor het seizoen 2021-2022 klaar. Deze indeling hebben zij zorgvuldig, in overleg met alle trainers en/of ouders van de diverse teams op basis van hun input en ervaringen het afgelopen seizoen, samengesteld. De TC gaat er dan ook vanuit dat iedereen met deze indeling komend seizoen weer met volle inzet en vooral weer met veel plezier aan de slag kan.

Voor het geval dat er naar aanleiding van deze indeling toch nog vragen en/of opmerkingen zijn, organiseert de TC een inloopuurtje op het terras achter het clubhuis op dinsdag 22 juni van 19.00-20.30 uur. Iedereen is hierbij natuurlijk van harte welkom. De coördinatoren van de leeftijden O7 t/m O12 zijn die avond aanwezig voor al je vragen en/of opmerkingen over de voorlopige indeling. Helaas is het niet mogelijk om vooruitlopend op het vragenuurtje vragen te stellen of te reageren via mail/telefoon/whatsapp.

De trainingen van de huidige onderbouwteams lopen nog door tot en met de laatste wedstrijd van de Regiocup op zaterdag 26 juni. Vanaf maandag 28 juni gaan de O7 t/m O12 teams trainen in hun nieuwe samenstelling. Voor alle teams geldt dat er tot en met vrijdag 16 juli kan worden doorgetraind.

Op 15 juni zal de indeling van de O13 t/m O19 worden gepubliceerd op de website.

voorlopige teamindeling O7 t/m O12