• Voorlopige teamindeling 013 t/m 019

De Technische Commissie heeft de voorlopige teamindelingen 013 t/m 019 voor het seizoen 2019-2020 klaar. Deze indeling hebben zij zorgvuldig, in overleg met alle trainers van de diverse teams op basis van hun input en ervaringen het afgelopen seizoen, samengesteld. De TC gaat er dan ook vanuit dat iedereen met deze indeling komend seizoen weer met volle inzet en vooral met veel plezier weer aan de slag kan.

De voorlopige indeling:

JO13
    JO14
    JO15
    JO17
    JO19
    MO-teams

Voor het geval dat er naar aanleiding van deze indeling toch nog vragen en/of opmerkingen zijn organiseert de TC een inloopuurtje in de matchroom van het clubhuis (achterste deel van de kantine) op dinsdag 25 juni van 19.00-20.00 uur. Iedereen is hierbij natuurlijk van harte welkom. Hier zullen de co√∂rdinatoren van de leeftijden O13 t/m O19 aanwezig zijn. Helaas is het niet mogelijk om vragen te stellen of te reageren via mail/telefoon/whatsapp en dergelijke.