• Voorlopige teamindeling jeugdteams en senioren seizoen 22-23 bekend

  17 jun 2022
 • De Technische Commissie jeugd en de Seniorencommissie hebben de voorlopige teamindelingen voor de jeugdteams en de seniorenteams voor seizoen 2022-2023 klaar. Deze indeling hebben zij zorgvuldig, in overleg met alle trainers en/of ouders van de diverse teams op basis van hun input en ervaringen het afgelopen seizoen, samengesteld. De Technische Commissie en de Seniorencommissie gaan er dan ook vanuit dat iedereen met deze indeling komend seizoen weer met volle inzet en vooral weer met veel plezier aan de slag kan.

  Voor het geval dat er naar aanleiding van deze indeling toch nog vragen en/of opmerkingen zijn, organiseert de Technische Commissie een inloopuurtje op het terras achter het clubhuis op donderdag 23 juni aanstaande van 20.00-21.00 uur. Iedereen is hierbij natuurlijk van harte welkom. De coördinatoren van de leeftijden O7 t/m O19 en de MO-teams zijn die avond aanwezig voor al je vragen en/of opmerkingen over de voorlopige indeling. Helaas is het niet mogelijk om vooruitlopend op het vragenuurtje vragen te stellen of te reageren via mail/telefoon/whatsapp.

  Mochten er vragen en/of opmerkingen zijn voor de Seniorencommissie, dan kun je een mail sturen naar seniorencommissie@svbrandevoort.nl.

  Vanaf maandag 20 juni aanstaande gaan alle teams trainen in hun nieuwe samenstelling. Er kan tot en met donderdag 14 juli worden doorgetraind. Hiervoor is een speciaal schema gemaakt in verband met de vervanging van veld 3.

  naar de voorlopige teamindelingen

rfwbs-slide