• De Technische Commissie heeft de voorlopige teamindelingen JO7 t/m JO12 voor het seizoen 2019-2020 klaar. Deze indeling hebben zij zorgvuldig, in overleg met alle trainers van de diverse teams op basis van hun input en ervaringen het afgelopen seizoen, samengesteld. De TC gaat er dan ook vanuit dat iedereen met deze indeling komend seizoen weer met volle inzet en vooral met veel plezier weer aan de slag kan.

Voor het geval dat er naar aanleiding van deze indeling toch nog vragen en/of opmerkingen zijn organiseert de TC een inloopuurtje in de matchroom van het clubhuis (achterste deel van de kantine) op dinsdag 11 juni van 19.00-20.00 uur. Iedereen is hierbij natuurlijk van harte welkom. Hier zullen de co√∂rdinatoren van de leeftijden O7 t/m O12 aanwezig zijn. Helaas is het niet mogelijk om vragen te stellen of te reageren via mail/telefoon/whatsapp en dergelijke.

De voorlopige indeling:

JO7
    JO8
    JO9
    JO10
    JO11
    JO12

De trainingen van de huidige teams lopen nog door tot en met 14 juni. Vanaf 17 juni gaan de nieuwe selectieteams (O10-O11-O12) trainen in hun nieuwe samenstelling. De overige teams O7 t/m O12 kunnen uiteraard ook gaan trainen met hun nieuwe team van komend seizoen. De trainers zullen dit wel zelf af moeten stemmen met William óf en wanneer dit mogelijk is.