• Vanaf zaterdag 5 juni aanstaande is het voor spelers t/m 17 jaar door de versoepelingen weer mogelijk om wedstrijden in competitieverband te spelen tegen teams van andere clubs! Speciaal hiervoor start op 5 juni de Regiocup waarbij verschillende van onze teams op bezoek gaan bij andere verenigingen, terwijl we ook diverse verenigingen verwelkomen op Sportpark Brandevoort. Helaas is er nog geen publiek toegestaan bij deze wedstrijden, ook niet buiten het terrein. Wel mogen personen die betrokken zijn als trainer, rij-ouder van de bezoekende ploeg en overige staf op het sportpark komen.

Iedereen vanaf 18 jaar mag daarnaast vanaf 5 juni weer sporten in groepen van maximaal 50 personen zonder 1,5 meter afstand te houden. Zij mogen nog geen competitie spelen met andere clubs, maar onderlinge wedstrijden tussen teams van SV Brandevoort zijn wel toegestaan. Ook hierbij is helaas nog geen publiek welkom.

Tenslotte zijn vanaf aanstaande zaterdag kleedkamers, douches en de sportkantine ook weer open.

Houd je in ieder geval aan alle corona-maatregelen die nog wel steeds gelden en volg ook altijd de aanwijzingen van de sportparkbeheerder en -medewerkers op.

Heel veel voetbalplezier!

Richtlijnen coronavirus