• In de Week van de Scheidsrechter van 3 t/m 11 oktober 2020, bedanken de voetballers van SV Brandevoort de scheidsrechter voor zijn of haar waardevolle inzet. Zij maken het toch mede mogelijk dat zo veel voetballers wekelijks op het veld van het spelletje kunnen genieten!

Scheidsrechters genieten natuurlijk óók van het spelletje. Een voetbalwedstrijd sportief laten verlopen is, naast een behoorlijke inspanning, óók een keigave hobby. Je kent de regels van het spel en past die naar je beste vermogen toe in de wedstrijd. Het is jouw missie om de wedstrijd sportief te laten verlopen. En jij hebt de leiding. Hoe gaaf is dat?!

Wij wensen jou nog heel veel sportieve voetbalwedstrijden en zeggen deze week extra luid: “Scheidsrechter bedankt”!

Dit doen we natuurlijk ‘Corona-proof’. We schudden elkaar dit keer niet de hand, maar alle scheidsrechters die in de Week van de Scheidsrechter actief zijn in een wedstrijd op Sportpark Brandevoort ontvangen een attentie. Heb je deze niet op het veld ontvangen, haal dan jouw attentie, na afloop van je wedstrijd, op bij de wedstrijdsecretaris in het wedstrijdsecretariaat.

Wil jij ook scheidsrechter worden? Meld je dan aan via scheidsrechters@svbrandevoort.nl