• Wie is jouw clubheld?

Het Eindhovens Dagblad is weer gestart met de verkiezing van Clubheld van de Amateursport. Met Clubhelden zet de krant de clubs en hun helden in Nederland in het zonnetje. De held die ieder weekend voor dag en dauw de velden klaarmaakt, de held die iedere week vol overgave een team staat te trainen, de held die onvermoeibaar is als het gaat om het begeleiden van wedstrijden.

Ken jij ook zo'n held? Help mee, nomineer de held van SV Brandevoort en vertel waarom hij of zij op handen wordt gedragen. Wint een van onze helden, dan wint SV Brandevoort € 10.000,-! Bovendien maak je zelf kans op een reis naar Liverpool met 2 tickets voor Liverpool FC - Chelsea FC. Stemmen kan t/m 30 november, 12.00 uur.